מתכונים

מתכון ריבת תפוזים

ריבת תפוזים

סוג מתכון: פרווה | זמן הכנה: 60 דקות | רמת קושי: קל מאוד
מצרכים:

1 קילו תפוזים עם קליפה עבה
4 כוסות סוכר
מיץ לימון מ- 1.5 לימונים
2 כוסות מים


הוראות הכנה:


קלפו באמצעות קולפן את הקליפה הכתומה החיצונית של התפוז. לחרוץ משני צידי התפוז ולשלוק כארבעים דקות במים שיכסו את התפוזים. 
להוציא מהמים, לסנן ולחתוך לרבעים.
בסיר שטוח ורחב לשים את הסוכר עם המים ולהביא לרתיחה. אחר כך מוסיפים את התפוזים כשצד הקליפה כלפי מעלה.
לבשל כשעה ואז להוסיף את הלימון ולבשל עד שהתפוז מזהיב והסירופ סמיך.
בתיאבון!