מתכונים

מתכונים - מתכון רוסטביף אבוקדו

רוסטביף אבוקדו

סוג מתכון: כשר בשרי | זמן הכנה: 60 דק' | רמת קושי: בינוני
מצרכים:
נתח סינטה מיושנת במשקל 2 ק"ג
2 כפות סילאן
3 כפות שמן אבוקדו
פלפל צ'ילי קטן, קצוץ דק
2 כפיות פלפל גרוס
כף מלח גס
3 ענפי רוזמרין

אופן ההכנה:
מחממים את התנור, לחום של 250 מעלות צלזיוס. 
מערבבים בקערה את הסילאן, שמן האבוקדו ופלפל הצ'ילי הקצוץ ומורחים את נתח הסינטה מכל צדדיו. מניחים את הנתח על ענפי הרוזמרין, מפלפלים וממליחים ומעבירים אל רשת התנור.
מכניסים את הרשת אל מרכז התנור (כשתבנית מונחת על תחתית התנור, לקליטת הנוזלים) וצולים את הנתח במשך רבע שעה. מנמיכים את התנור לחום של 150 מעלות צלזיוס וממשיכים לצלות, למשך 45 דקות נוספות.

*אם תניחו על התבנית תפוחי אדמה קטנים, שבושלו קודם לכן משך עשר דקות, יטפטפו נוזלי הסינטה אל התבנית ואתם תרוויחו מנת תוספת טעימה.