מתכונים

מתכונים - מטבל פסטו אבוקדו

מטבל פסטו אבוקדו

סוג מתכון: פסטו אבוקדו | זמן הכנה: סלט | רמת קושי: 35 דק'
מצרכים:
1/2 כוס צנוברים
כוס עלי בזיליקום
2 שיני שום קלופות
1/4 כוס שמן אבוקדו
1/4 כוס גבינת פרמזן
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל גרוס

אופן ההכנה:
קולים את הצנוברים, במחבת (ללא שמן) על להבה בינונית, עד הזהבה. שימו לב, זה קורה ממש מהר.
מעבירים את הצנוברים, הבזיליקום והשום, אל מעבד המזון וטוחנים למחית חלקה. מזלפים את שמן האבוקדו, תוך כדי פעולת מעבד המזון, בזרם אחיד ואיטי.
מוסיפים את גבינת הפרמז'ן, המלח והפלפל ומעבדים בשניים או שלושה פולסים נוספים.
מעבירים את הפסטו לצנצנת ומכסים בשכבת שמן דקה. נשמר משך כשבוע, בקירור.