מתכונים

מתכון פסטה אבוקדו

פסטה אבוקדו

סוג מתכון: כשר חלבי | זמן הכנה: 25 דק' | רמת קושי: קל
מצרכים:

12 גרם ספגטי
2 אבוקדו בשלים, חצויים, מקולפים וקלופים
1/2 כוס עלי בזיליקום טריים
2 שיני שום
2 כפות מיץ לימון סחוט
מלח כשר ופלפל שחור טרי, לפי הטעם
1/3 כוס שמן זית
1 כוס עגבניות שרי, חצוי
1/2 כוס גרעינים תירס משומר, מרוקן ושטף



הוראות הכנה:

בסיר גדול של מים מלוחים רותחים מבשלים את הפסטה על פי הוראות החבילה; לסנן היטב.

בשביל רוטב האבוקדו:
להכניס אבוקדו, בזיליקום, שום ומיץ לימון למעבד מזון; מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
בעת סיבוב המעבד מזון יש להוסיף שמן זית בזילוף איטי עד קבלת מרקם סמיך אך לא סמיך מידי.
בקערה גדולה, משלבים פסטה, רוטב אבוקדו, עגבניות שרי ותירס.
מגישים מיד.