מתכונים

מתכונים - מתכון סלסה אבוקדו

סלסה אבוקדו

סוג מתכון: כשר פרווה | זמן הכנה: 20 דק' | רמת קושי: קל מאוד
מצרכים:
אבוקדו בשל, אך מוצק
3 עגבניות תמר, בשלות
פלפל גמבה קלוי
1/2 בצל סגול
1/2 פלפל חריף ירוק (או יותר, לפי הטעם)
מיץ מליים אחד
מלח

אופן ההכנה:
קולפים את האבוקדו. מגלענים וחותכים אותו לקוביות בגודל 1*1 ס"מ ומעבירים לקערה גדולה. חותכים גם את עגבניות התמר לקוביות בגודל 1*1 ס"מ ומעבירים אל הקערה. 
קוצצים את הפלפל הקלוי, הבצל והפלפל החריף ומוסיפים פנימה. אם תקצצו אותם יחד, תקבלו חיבור מיצים מעניין.
מתבלים, מערבבים את כל החומרים בעדינות, טועמים ומתקנים תיבול.