מתכונים

מתכון סלט טאבולה אבוקדו

סלט טאבולה אבוקדו

סוג מתכון: כשר פרווה | זמן הכנה: 45 דק' | רמת קושי: קל
מצרכים:
1 כוס בורגול
1/2 1 כוסות מים חמים
1/2 צרור כוסברה
1/4 צרור נענע
אבוקדו גדול, קלוף ופרוס לקוביות בגול 1*1 ס"מ
1 עגבנייה פרוסה לקוביות 1*1 ס"מ
בצל קטן, קצוץ דק
3 כפות שמן זית
מיץ מלימון גדול
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:
בקערה, משרים את הבורגול, עם המים החמים, מכסים וממתינים כרבע שעה, עד לספיגת הנוזלים.
קוצצים את הכוסברה והנענע ומעבירים אל הקערה, יחד עם קוביות האבוקדו, העגבנייה והבצל.
מתבלים, מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.