מתכונים

מתכונים - מתכון סלט אדממה ואבוקדו

סלט אדממה

סוג מתכון: כשר פרווה | זמן הכנה: 30 דק' | רמת קושי: קל מאוד
מצרכים:
200 גרם פולי סויה "אדממה" קלופים
אבוקדו בינוני בשל, אך מוצק
5 גבעולי סלרי אמריקאי, קצוצים לחצאי טבעות
1/2 כוס פטרוזיליה, קצוצה דק
גרידה ומיץ מחצי לימון
2 כפות שמן זית
כפית מלח גס
פלפל גרוס

אופן ההכנה:
בסיר עם מים רותחים, חולטים את פולי הסויה הקלופים, במשך כשמונה דקות. מסננים, מצננים ומעבירים לקערה.
קולפים את האבוקדו, מגלענים וחותכים לקוביות בגול 1*1 ס"מ. מעבירים אל הקערה, יחד עם טבעות הסלרי והפטרוזיליה הקצוצה. מערבבים קלות.
מתבלים בלימון, שמן הזית, המלח והפלפל. מערבבים בעדינות. טועמים ומתקנים תיבול.