מתכונים

גליל שוק מקומי - סלט אגס אנכי

סלט אגס אנכי

סוג מתכון: חלבי | זמן הכנה: 7 דקות | רמת קושי: קל מאוד
מצרכים:
 
4 אגסים
2-3 כוסות גרגר הנחלים
1/2 כוסות פקאן קלוי
עלי רוקט שטופים ויפים
1/4 כוס גבינה כחולה מתפוררת
ויניגרט
דבש עבור טפטוף
מיץ לימון
 
 הוראות הכנה:
 
חותכים את האגסים אופקית ל- 3 או 4 פרוסות בהתאם לגודל של האגסים. באמצעות סכין הוציאו את הליבה של האגס. החלקים צריכים להיראות בצורת "O" כמו לחמניית המבורגר. השאירו את הגבעול על פיסת הגג. הברישו את פרוסות האגס עם מיץ לימון כדי לשמור אותו מלהשחים
 
מרכיבים את סלט האגס בצורה אנכית (כמו סנדוויץ') עם סלט גרגיר הנחלים בין כל פרוסה.
בין הפרוסות יש לפזר את גרגר הנחלים, עלי רוקט, פקאן, גבינה כחולה עם הרוטב ויניגרט עד כיסוי.
 
לאחר ההרכבה מטפטפים דבש, ומגישים!