מתכונים

טרטר סלמון ואבוקדו (אסף גרניט)

סוג מתכון: טרטר סלמון ואבוקדו (אסף גרניט) | זמן הכנה: | רמת קושי: קל

מרכיבים
:
40 גרם סלמון מטורטר
1/2 אבוקדו גליל חתוך לקוביות
1/2 אגס גליל חתוך לקוביות מתובל בכף יין אדום
צרור כוסברה
צרור שמיר
1 בצל שאלוט פרוס
3 צנוניות
צרור עירית
2 טבעות צ'ילי
1/2 כפית אבקת נורי ירוקה
100 מ"ל יוגורט
/12 לימון
שמן זית 
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
חותכים את האבוקדו והאגס לברנואזים (ריבועים קטנים בגודל 1 ס"מ)
חותכים עירית, שמיר וכוסברה לשיפונדים קטנים (רצועות קטנות),
ולאחר מכן חותכים טבעות צ'ילי ושאלוט.
מערבבים את היוגורט עם 1/2 לימון סחוט.
מניחים את הסלמון בקערה, מוסיפים את קוביות האבוקדו, עשבי התיבול, האגס עם היין,
השאלוט והצ'ילי. מתבלים את המנה במלח, פלפל, מיץ לימון ושמן זית, לפי הטעם.

הרכבת המנה:
מניחים במרכז הצלחת כף גדושה של יוגורט חמוץ ומעליה את מיקס הטרטר,
מפזרים מעל את אבקת הנורי, הצנוניות ועלי הכוסברה.
סוגרים עם עוד נגיעה של שמן זית.