מתכונים

מתכון וולדורף אבוקדו

וולדורף אבוקדו

סוג מתכון: כשר חלבי | זמן הכנה: 20 דק' | רמת קושי: קל
מצרכים:
2 תפוחי עץ מסוג סמית', קלופים ומגוררים גס
חופן צימוקים כהים
1 כף סילאן
3 כפות לימון
1 אבוקדו, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1*1 ס"מ
5 גבעולי סלרי, פרוסים לחצאי טבעות בעובי 1/2 ס"מ
50 גרם אגוזי מלך, קצוצים גס
3 כפות שמנת חמוצה

אופן ההכנה:
מניחים בקערה את התפוחים המגוררים והצימוקים. מוסיפים את הסילאן, מזלפים מעל את הלימון ומערבבים קלות. 
מוסיפים את יתרת החומרים ומערבבים בעדינות ורק עד שהשמנת עוטפת את המרכיבים. טועמים ומתקנים תיבול.
מומלץ לשמור בקירור, לפחות כחצי שעה לפני ההגשה, לחיבור הטעמים.