מתכונים

מתכונים - מרק גספאצ'ו

גספאצ'ו אבוקדו

סוג מתכון: כשר פרווה | זמן הכנה: 20 דק' | רמת קושי: קל
מצרכים:
חצי צרור כוסברה
גרידה ומיץ מחצי לימון
2 שיני שום, קלופות
חצי ליטר ציר ירקות/מים
יחידת אבוקדו גדולה. בשלה, אך מוצקה
1/3 כוס שמן זית
מלח
פלפל גרוס

אופן ההכנה:
קולפים ומגלענים את האבוקדו, חוצים אותו לרבעים. 
מכניסים לקערת מעבד המזון, את הכוסברה, מיץ וגרידת הלימון, השום וציר הירקות. מעבדים את החומרים, במספר פולסים, עד לקבלת מסה אחידה.
מוסיפים את האבוקדו, הפלפל הגרוס והמלח ומזלפים את שמן הזית בזרם אחיד, תוך כדי הפעלת מעבד המזון בשנית, עד לקבלת מרקם נוזלי ואחיד.