מתכונים

מתכון גלידת אבוקדו

גלידת אבוקדו

סוג מתכון: כשר חלבי | זמן הכנה: 30 דק' | רמת קושי: קל מאוד
מצרכים:
500 מ"ל שמנת מתוקה
פחית (397 מ"מ) חלב מרוכז
מחית חלקה מחצי אבוקדו
1 כוס שוקולד צ'יפס
 
אופן ההכנה:

בקערת המערבל, מקציפים את השמנת המתוקה, לקצף יציב, אך לא נוקשה.
מרוקנים, בעדינות, את החלב המרוכז, אל הקצפת ומערבבים בעזרת מרית סיליקון, בתנועות עטיפה עדינות. מוסיפים שתי כפות מתערובת השמנת המתוקה אל מחית האבוקדו ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מעבירים את תערובת האבוקדו אל קערת השמנת ומערבבים שוב, בתנועות עטיפה עדינות, עד לקבלת מסה אחידה.

מעבירים את הבלילה לקופסא מתאימה. מפזרים את השוקולד צ'יפס ומערבבים קלות.
חשוב שלא לערבב יתר על המידה, כדי למנוע מהשוקולד צ'יפס לשקוע אל תחתית הקופסא. מכסים ומעבירים אל המקפיא, למשך ארבע שעות לפחות, בטרם האכילה.