מתכונים

 מתכונים - ברוסקטה סלמון אבוקדו אליפות

ברוסקטה סלמון אבוקדו אליפות

סוג מתכון: כשר פרווה | זמן הכנה: 35 דק' | רמת קושי: קל מאוד
מצרכים:
1 באגט
1/3 כוס שמן זית
4 שיני שום כתושות
150 גרם סלמון מעושן
פרוסות דקות של אבוקדו
חצי לימון
מלח גס
פלפל גרוס

אופן ההכנה:
מחממים את התנור למצב גריל.
פורסים את הבאגט ליחידות בעובי של כשני סנטימטרים.
מערבבים את שמן הזית והשום הכתוש ומושכים את פרוסות הבאגט.
מניחים את הפרוסות על תבנית אפייה, ע"ג נייר אפייה וקולים אותן בשליש העליון של התנור, עד להשחמה קלה. מצננים מעט.
מניחים על כל ברוסקטה, נתח קטן של סלמון מעושן ופרוסת אבוקדו. מטפטפים מעל מעט לימון, מתבלים במלח הגס והפלפל הגרוס ומגישים.