מתכונים

ביף בורגניון ישראלי עם אגסים (אסף גרניט)

סוג מתכון: ביף בורגניון ישראלי עם אגסים (אסף גרניט) | זמן הכנה: | רמת קושי: בינוני

מרכיבים
:
250 גרם שריר בקר
1 גזר (3 בייבי גזר)
1 ראש פטרוזיליה
1 אגס גליל חתוך לרבעים
1 בצל
1 שום
1 בצל ירוק (החלק הלבן)
500 מ"ל יין קברנה סוביניון
ראס אל חנות
מלח, סוכר ופלפל
שמן זית
ענף תימין

אופן ההכנה:
מניחים בקסרול שמן זית, סוגרים את הבשר מכל צדדיו
מטגנים את כל הירקות ביחד עד לקבלת צבע זהוב.
מוסיפים את האגסים והבשר הסגור ולאחר מכן את היין.
מוסיפים ראס אל חנות (2 כפות) וסוכר חום (2 כפות),
מוסיפים פלפל שחור לפי הטעם וענף תימין.
מכסים ומבשלים כ - 4 שעות על 120 מעלות, לאחר כ- 3
שעות מוסיפים מלח.
מרגע זה, חשוב לערבב את הבשר כל 10 דקות.
מוסיפים תיבול במידת הצורך.
מניחים את הבשר והירקות בצלחת, ומוסיפים מהרוטב שנוצר.