מתכונים

אגסים מאודים בדבש וג'ינג'ר (ישראל אהרוני)

סוג מתכון: אגסים מאודים בדבש וג'ינג'ר (ישראל אהרוני) | זמן הכנה: | רמת קושי: קל


מרכיבים:
6 אגסי גליל גדולים ויפים, קלופים
2 כפות דבש
1 כף ג'ינג'ר קצוץ
4 כפות ברנדי
6 כפות מירין

הכנה:
חותכים את הרבע העליון של כל אגס וחופרים בחלק הגדול גומה
עם כפית פריזאית. מערבבים דבש, ג'ינג'ר, מיץ ליים, ברנדי
ומירין ויוצקים את התערובת אל תוך הגומה.
מכסים את האגסים הממולאים עם חלקם השני, יוצקים עליהם
את יתרת הרוטב ומבשלים על אדים כעשרים דקות.